Conveni entre l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals i la Universitat de Barcelona

L’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF) ha estat impulsant a l’Escola d’Empresarials de la Universitat de Barcelona des del curs 1993-94 la impartició del Màster en Assessoria Fiscal (MAF), creat pel Dr. Magí Pont Mestres. El MAF té 82 crèdits i s’estén durant tres semestres lectius i un semestre de pràctiques.

Amb data 15 de febrer de 2002 s’ha signat un conveni regulador de les relacions entre ambdues entitats, en el que compareixen Antoni Duran-Sindreu, Joan Tugores Ques, Alfredo Rocafort Nicolau i Joan-Francesc Pont Clemente.

A través d’aquest conveni, l’AEDAF i l’Escola d’Empresarials es comprometen a unir els seus esforços per promoure la formació superior universitària i la recerca en matèria de tributació.

Es considera com un element essencial de l’acord entre l’AEDAF i l’Escola l’existència d’un període de pràctiques durant el quart semestre del MAF d’una durada aproximada de 800 hores. L’AEDAF es compromet a promoure que els despatxos professionals afiliats acullin a l’alumnat de cada promoció per a realitzar les pràctiques.

L’AEDAF admetrà com associats “en pràctiques” a tots els alumnes que obtinguin el títol de Màster a l’Escola i que exerceixin de forma habitual i preferent la professió d’assessor fiscal. Els graduats de l’Escola queden exonerats del compliment dels requisits d’antiguitat en la col·legiació i de formació complementària. La situació d’associat “en pràctiques” té una durada màxima de tres anys i en acabar-se es pot accedir de manera automàtica a la condició d’associat numerari.

La biblioteca de l’Escola comptarà des d’ara amb totes les publicacions de l’AEDAF.

L’AEDAF concedirà anualment una beca a l’alumne més destacat de cada promoció consistent en la quota d’afiliació a l’associació durant un any.

El curs vinent iniciarà les seves classes la 10a promoció del Màster en Assessoria Fiscal de la Universitat de Barcelona.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: