XXII Jornada Anual de la Fundació Antonio Lancuentra: els procediments tributaris a la nova LGT

Barcelona, 4 de juny de 2004. Cinquanta vuit experts tributaristes, antics alumnes de postgrau, professors universitaris i funcionaris al servei de les hisendes públiques es reuneixen a la Sala de Juntes de l’Escola per participar en les sessions intensives de la XXII Jornada de la Fundació Lancuentra, creada a l’Escola l’any 1976 i gestionada pel seu departament de Dret financer i tributari. La jornada culmina els treballs de recerca del curs 2003-04 que han girat, primordialment, al voltant de la nova Llei General Tributària aprovada per les Corts generals el passat mes de desembre.

Les ponències presentades es refereixen al Dret tributari formal d’acord amb el següent esquema: les potestats de l’Administració tributària, Dr. Magí Pont Mestres; els principis generals dels procediments tributaris, Dr. Joan-Francesc Pont Clemente; el procediment de gestió, José Arias Velasco; la revisió d’actes tributaris, M. Dolors Torregrosa Carné; les reclamacions económico-administrativas, Josep M. Coronas Guinart; el procediment d’inspecció. M. Teresa Subías Millaruelo; i el procediment de recaptació, Magí Pont Clemente.

La jornada ha assajat enguany la seva celebració en divendres, una excepció a la tradició sabatina del Seminari de Dret tributari. El dinar de treball ha estat servit a la Sala de Graus pel concessionari de la cafeteria, que ha inaugurat d’aquesta manera les possibilitats d’usos múltiples de la nova instal·lació de l’Escola.

Es de justícia destacar que l’hora més difícil de cada jornada, la de després de dinar, va ser transformada per Josep M. Coronas en una lliçó magistral en el fons i en la forma sobre la jurisdicció económico-administrativa, rubricada amb forts aplaudiments. A la cloenda, el president de la Fundació Dr. Magí Pont Mestres es va congratular de l’èxit quantitatiu i qualitatiu de participació i de l’alt nivell dels treballs de recerca presentats i va declarar somrient l’inauguració de la XXIII Jornada.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: